Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
VIP-kväll | Cosmopharma

VIP-kvällar!Du är särskilt inbjuden till Cosmopharmas VIP-kväll i förmån till Rosa Bandet (BRO)!

Under den här kvällen kommer du som vår viktiga gäst att få möjlighet att prova våra produkter och få gratis prova-på-behandlingar. Varje ort erbjuder olika behandlingar men här kommer ett urval av det som kan erbjudas just på din ort: ansiktsbehandling, makeup, nackmassage, färg & stilkonsultation, handpeeling, nagelvård, hudanalys, prova vår Aloe Verajuice och mycket mer.
Vid sidan av dessa avkopplande behandlingar så säljer vi produkter till förmån för Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation - BRO.


Vi erbjuder dig unika erbjudanden på våra produkter på dessa VIP-kvällar som du inte kan få någon annanstans!

Du får mer information om Cosmopharmas produkter, har möjligheten att rådfråga våra konsulenter på plats om de olika produkterna och t.ex. få tips om vilka färger som passar dig bäst när det gäller makeup.

Vi bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Du har dessutom möjlighet att köpa Cosmopharma-lotter och gå hem med mängder av fina priser, här har du chansen att vinna skönhetsprodukter för 1000-tals kronor!

Här kan du vid sidan av att göra skillnad genom att stötta BRO tillsammans med oss även få frossa i skönhet, färg, stil och makeup det är du som står i centrum och vi finns där för att ta väl hand om dig!

 

Köp din biljett och få en Goodiebag gratis på plats!

Du köper en biljett för 100 kr av någon av våra konsulenter.
När du kommer till VIP-kvällen får du byta din biljett mot en härlig Goodiebag med 4 miniprodukter av våra storsäljare samt provpåsar på vår unika peeling för ansiktet! 

1 st Multi Purpose Cream tub 50 ml, 1 st Aloe Vera Gel i tub 50 ml, 1 st Therapeutic Hand Cream i tub 50 ml, 1 st Foot Cream i tub 50 ml, 
3 st x3 Triple Action peeling provpåsar.

 

 

Unika erbjudanden på plats!

Du som kommer får unika erbjudanden på alla våra produkter i vårt sortiment som du kan beställa den här kvällen.

Leverans sker vid ett senare uppgjort datum och så även betalning. Vi kommer ha en del försäljning även på plats på produkter du betalar och får med dig hem direkt (endast kontant betalning).

 

 

Extra inbokningsgåva

Om du boka in en visning med någon av våra konsulenter på VIP-kvällen som ska hållas hemma hos dig en dag/kväll i oktober, november eller december 2017 så får du med dig en Multi Purpose Cream (värde 299 kr) hem som tack för din bokning där på plats. Du får även vid sidan av denna gåva våra ordinarie värdinnegåvor!

Multi Purpose Cream är en fantastisk kräm för hela familjen och till alla användningsområden! Du kan ha den som fotkräm, handkräm, kroppskräm. Den är till och med så mild att du kan ha den som ansiktskräm och även smörja på små barn. Den är en otroligt bra köldkräm på vintern och den är en superbra fuktgivare till torra eksem.

 

Stöd Cosmopharma i kampen mot bröstcancer

Cosmopharma stödjer varje år Rosa bandet med tusentals kronor, så även i år. Den officiella bröstcancer och Rosa bandet-månaden är i oktober så nu hoppas vi att du är med och hjälper oss i vår insamling till BRO, Bröstcancerföreningarnas riksorganiasation!

Försäljning av Rosa Band sker på plats pris: 20 kr per styck och hela summan går oavkortat till Rosa Bandet.

 

 

Limited Edition Pink Ribbon handtvål

På plats kommer du att kunna köpa vår härliga handtvål i unik special utgåva som kostar 100:- och då skänker vi 50:- till BRO!
Här har du möjlighet att göra stor skillnad och hjälpa till att stötta vår insamling till BRO, samtidigt som du får en underbar äppeldoftande cerise handtvål med dig hem!
Ord pris: 139 kr.


 

Varmt välkommen till en härlig VIP-kväll där DU står i fokus!

Släpp vardagen för en stund och ta med dig dina vänner och låt oss på Cosmopharma få ta hand om er och inspirera er i färg, stil, makeup och skönhet. Och låt oss tillsammans hjälpa de som drabbats av bröstcancer och förhindra att fler drabbas genom vår insamling.
 

Anmälan och köp av biljetter
Alla som vill ha en plats måste köpa en biljett från någon av våra konsulenter eller så anmäler du dig direkt på vår hemsida så blir du kontaktad av en konsulent från den aktuella orten.

Biljettpriset är 100 kr och när du kommer till VIP-kvällen får du vid sidan av en trevlig kväll med massa bra erbjudanden även Cosmopharmas sagolika Goodiebags med miniprodukter och prover på 5 av våra bästsäljare! Bäst är att köpa biljett iförväg men det går även att köpa en biljett vid entrén på vissa ställen.

   

Anmälan

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
E-post
 
Jag samtycker till Cosmopharmas sekretesspolicy och att mina personuppgifter lagras i enlighet med denna.
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent   |   Sitemap